Frontbild Nike x NOCTA Air Force 1 Low Certified Lover Boy

Ve skutečnosti měl teniska v roce 2021 upustit své album „Certified Lover Boy“ stejného jména, ale vydání bylo poněkud zpožděno. Zvláštní vydání Nike Air Force 1 nízko ve spolupráci s NOCTA je absolutní nutností pro každou tenisku.

Jak je teniska postavena?

Nike X Nocta Air Force 1 Low Certified Lover Boy je jedním z čistých tenisek, které vyšly letos. Klasická silueta letectva 1 byla vybavena prvotřídní kůží. Text „vzduchu“ na straně byl změněn kurzívou „Love You Forever“. Užitečné hvězdy byly změněny na srdce, což je opět skvělý malý detail. Na patě můžeme vidět logo Nocta vyšívané, kde je vidět vzduch Nike. Nebylo to ani zachráněno uvnitř tenisky - zde lze vidět pouze kůže a žádná jiná hranice jako normální letectvo 1. Teniska Nike X Nocta také přichází s druhým tkaničkou a krásnými kostkami v tyrkysové.

 

Nike x Nocta Air Force 1 nízký certifikovaný milenec chlapec Cub

Uvolněte informace

Nike X Nocta Air Force 1 Low Certified Lover Boy vyšel na SKKRS 8. prosince.

Nike x Nocta Air Force 1 Low Certified Lover Boy Returns View

Pokud na vydání nedostanete teniska, prosím v našem online obchodě nebo v našich obchodech v Mnichově, Vídni nebo Kolíně nad Rýnem. Těšíme se na každou návštěvu!

Názor na Nike X Nocta Air Force 1 Low Certified Lover Boy

Pro mě je to nejlepší letectvo 1, které vyšlo po dlouhou dobu. Perfektní alternativa pro All-White s lepší kůží a žádnou takovou násilnou cenu. Nike X Nocta Air Force 1 Low Certified Lover Boy je dokonale provedený koláž, můžete vidět význam za ním a můžete s ním velmi dobře identifikovat. Tenisky Drake X Nike jsou pro mě vždy hitem a doufám, že oba nadále pracují blízko u sebe.

Jak se vám líbí teniska? Nebo si myslíte, že teniska potřebuje přestávku?

Mimochodem, vždy jsme rádi, že můžeme navštívit naše obchody v Mnichově, Kolíně nad Rýnem nebo ve Vídni! Rádi také ponoříme obrázky nebo příběhy ve vašem Instagramu, je vždy skvělé vidět, jak nás podporujete!

 

 

Releases