Air Jordan 2 Chicago Titelbild

Air Jordan 2 je stále populárnější. Robustní silueta je stále populárnější a Nike nám poskytuje chladný OG colorway s Air Jordan 2 Chicago.

Jak je produkt postaven?

Air Jordan 2 Chicago dostane zcela bílý svršek s červenými akcenty na patě. Na boku můžeme vidět panel s falešnou kůží podobnou plazi. Černé tkaničky jdou dobře s mezipodešvou a vnitřkem tenisky. Logo Air Jordan Wing bylo vyšíváno na jazyku. K patě byla připevněna černá kožená náplast s červeným logem Nike. Air Jordan 2 Chicago byl dokončen s bílou podešví a červenými detaily na zadní části.

Bohužel není příliš mnoho co říci o velmi jednoduché tenisky, ale čím lépe, tím lepší najdu.

Uvolněte informace

Air Jordan 2 Chicago přij

Pokud na vydání nedostanete teniska, prosím v našem online obchodě nebo v našich obchodech v Mnichově, Vídni nebo Kolíně nad Rýnem. Těšíme se na každou návštěvu!

Názor na Air Jordan 2 Chicago

Čistá colorway s krásnou siluetou Air Jordan 2 Chicago mě velmi přesvědčí. Ve své sbírce jsem vždycky chtěl 2 Jordánsko a myslel jsem si, že by to mohl být můj první. Chicago Colorway je vždy pěkná věc! Tenisky také získávají stále více pozornosti a pomalu procházejí hlavním proudem. Jsem nadšený, jak se celá věc stále vyvíjí.

Jak se vám líbí teniska? Váš případ nebo raději ne?

Mimochodem, vždy jsme rádi, že můžeme navštívit naše obchody v Mnichově, Kolíně nad Rýnem nebo ve Vídni! Rádi také ponoříme obrázky nebo příběhy ve vašem Instagramu, je vždy skvělé vidět, jak nás podporujete!

 

Releases