Nike Dunk Low UCLA Titelbild

Další univerzitní Colorway se k nám blíží s Nike Dunk Low UCLA. Univerzita je vysoce proslulá škola se sídlem v Los Angeles. Obzvláště právnická škola dosáhne nejvyššího žebříčku a v současné době dokonce pět laureátů Nobelovy laureáty na UCLA.

Získáte více informací tady.

Ideální pro podzim!

Jak je teniska postavena?

Tříkolorová barva Nike Dunk Low UCLA je modelována na univerzitních barvách. Žlutý horní horní část, kterou najdeme na boku, na toboxu a na patě, byl připojen světle modrou kůží na bahně a na boku tkaniček. Nylonový den byl vyšíván na žlutém jazyku Nike Swoosh. Nike Swoosh v modrém zdobí vnější a uvnitř Nike Dunk Low UCLA. Gumová podešev vyrobená z bílé a modré barvy dokonale zaokrouhluje tenisku. Nápis Nike na patě se také zmíní ve žluté.

 

Uvolněte informace

Nike Dunk Low UCLA přijde 25. října s vybranými maloobchodníky a v aplikaci SNKRS.

Pokud na vydání nedostanete teniska, prosím v našem online obchodě nebo v našich obchodech v Mnichově, Vídni nebo Kolíně nad Rýnem. Těšíme se na každou návštěvu!

 

Názor Nike Dunk Low UCLA

UCLA Dunks jsou opravdu v pohodě a jsem fanouškem barevné kombinace. Vzhledem k davům poměrně jednoduchých tmy si myslím, že je v pohodě, že Nike přináší několik tenisek s více barvami. Podívejme se, jak jdete do prodeje, ale myslím, že to není příliš špatné, takže vlastně skvělá teniska pro šedou sezónu.

Mimochodem, vždy jsme rádi, že můžeme navštívit naše obchody v Mnichově, Kolíně nad Rýnem nebo ve Vídni! Rádi také ponoříme obrázky nebo příběhy ve vašem Instagramu, je vždy skvělé vidět, jak nás podporujete!

 Obrázky: SneakerBarderoit

Releases