Nike Dunk Low Light Orewood Brown titelbild

Inovativním designem Nike je určitě upoutávka na namočené nízké světlo Orowood Brown. S chladnými materiály a jednoduchým, ale nápadným designem se můžete těšit na toto vydání! Kromě průmyslového modrého namočení je nyní na trhu nádherný protějšek.

Jak je teniska postavena?

Nike Dunk Slow Light Orowood Brown je jednoduchý, ale má několik skvělých detailů, které nabízí. Tkanina nebyla vybrána jako u normálních tenisek Nike s kůží, zde byla uvedena tkanina plátna. Hnědé vnější švy dávají nezbytný kontrast, a proto můžete jasně vidět linie Nike Dunk na slabém světle hnědé. Nike Swoosh vyniká zejména tímto šitím. Na horních třech očních ocích se šněrování je vidět červená ohraničení, vidíme barvu na přední straně toboxu opět ve formě malých křížů, které nahrazují vzduchové otvory. Můžeme také vidět stejné kříže vysoko na patě. Jazyk je ve stejné tkanině jako Nike Dunk na slabém světle Orarewood Brown, s výjimkou nylonového dne, všechno je tady na plátně. V den můžete vidět červené, vyšívané logo Nike. Gumová mezipodešev je světle bílá s béžovými přízvuky na spodní straně omaresového dřeva Nike Dunk, a tedy barvy -koordinovaná do horního.

 Nike Dunk Slow Light Orowood Brown Tobox

Uvolněte informace

Očekává se, že Nike Dunk na slabém světle Orawood Brown přijde do obchodů a online tento rok. Kdy ještě nebylo potvrzeno, ale obvykle tomu tak je u obecných vydání Dunks.

Pokud na vydání nedostanete teniska, prosím v našem online obchodě nebo v našich obchodech v Mnichově, Vídni nebo Kolíně nad Rýnem. Těšíme se na každou návštěvu!

Názor na Nike Dunk Lew Light Orawood Brown

Pro mě je teniska spíše letní botou, ale rozhodně skvělá volba, která bude určitě rád. Kombinace barev je v současné době vysoká v trendu a červené akcenty poskytují požadovaný faktor WOW. Hnědé švy dávají Nike Dunk Lew Light Orowood Brown skvělou linii a silueta není látkou spolknuta. Obecně si myslím, že je v pohodě, že Nike používá pro své boty něco jiného než kůže, které přináší příjemnou změnu.

 Nike Dunk Slow Light Orowood Brown Back

Jak se vám líbí plátno na teniskách?

Mimochodem, vždy jsme rádi, že můžeme navštívit naše obchody v Mnichově, Kolíně nad Rýnem nebo ve Vídni! Rádi také ponoříme obrázky nebo příběhy ve vašem Instagramu, je vždy skvělé vidět, jak nás podporujete!

Obrázky: SneakerBarderoit

 

Releases