Air Jordan 4 Oil Green/Seafoam Titelbild

S Air Jordan 4 Oil Green/Seafoam přichází pro ženy exkluzivní colorway. Také jsme viděli stejné blokování barvy na "Fire Red". Detaily zelené/tyrkysové detaily dávají tenisku svěží dotek a vejde se téměř na každé oblečení. Protože Air Jordan 4 jsou velmi populární, přichází stále více kombinací.

Jak je produkt postaven?

S bílou plnou koženou svrškou a světle zelené detaily na krajkových nádobách a přes gumovou podrážku. Bílá mřížka po stranách je doplněna černým pozadím. Uvnitř vzduchu Jordan 4 Oil Green/Seafoam můžeme rozpoznat stejnou krásnou zelenou jako na vnějším tenisku. Transparentní airbbble by samozřejmě neměl chybět, stejně jako skok na jazyku. S černou mezipodeševkou a bílými detaily je teniska ideální pro letní čas a dosud jsem neviděl barvy s Air Jordan 4.

Uvolněte informace

 Očekává se, že letos 9. února přijde do obchodů letos 9. února do obchodů Air Jordan 4. Botu si můžete koupit v aplikaci SNKRS nebo od různých maloobchodníků.

Pokud na vydání nedostanete teniska, prosím v našem online obchodě nebo v našich obchodech!

Názor na Air Jordan 4 Oil Green/Seafoam

Air Jordan 4 jsou pravděpodobně nejvíce medializované tenisky z roku 2022. Takže s čerstvou colorway začínáme v roce 2023 a slibným. Bohužel, teniska je pouze dámské, pravděpodobně více v menším sizerunu než obvykle, ale už se těším na vydání. Obecně koherentní 4er s velkým potenciálem.

Mimochodem, vždy jsme rádi, že můžeme navštívit naše obchody! Rádi také ponoříme obrázky nebo příběhy ve vašem Instagramu, je vždy skvělé vidět, jak nás podporujete!

Releases