Air Jordan 1 Low Aluminum (W) Titelbild

S tím přichází nová letní colorwayAir Jordan 1 nízký hliník (W) Ženy získají nový teniska. Barvy velmi připomínají UNC.Bota, která byla původně představena v roce 1985, zažila od té doby četné varianty a nová vydání a zůstává populární teniska pod fanoušky Sneakerheads a Jordan.

Jak je produkt postaven?

Vzduchový Jordan 1 nízký hliník (W) je dvoukruhová colorway s bílým koženým na semepanelech a toboxu. Ledová modrá kůže je vidět z Mudguardu, díky čemuž je teniska tak zvláštní. Krátíky jsou udržovány ve stejném, krásném modrém tónu a celkem máme 1A colorway. Charakteristický swoosh byl také připojen ke straně a můžeme vidět skoky, který byl vyšíván na jazyku. Logo Air Jordan Wings je na patě zvěčněno a Air Jordan 1 nízký hliník (W) je dokončen s bílou gumovou podrážkou a dětským modrým přízvukem.

Uvolněte informace

V roce 2022 se teniska přišla do obchodů po celém světě, a proto se nachází pouze příležitostně. Samozřejmě si můžete koupit Air Jordan 1 nízký hliník (W) od nás Instore nebo online!

Rád se podívám.

Názor na Air Jordan 1 nízký hliník (W)

V každém případě je škoda, že teniska vyjde pouze v velikosti žen.Jednou z pozoruhodných charakteristik Air Jordan 1 Low je kombinace tradice a modernosti. Bota si zachovává svou ikonickou siluetu, ale s malými úpravami, díky nimž je aktuální. Profil spodního řezu a širší tvar boty přispívají k lepšímu nošení pohodlí a učiní z něj ideální společník pro každodenní život.

Mimochodem, vždy jsme rádi, že můžeme navštívit naše obchody! Rádi také ponoříme obrázky nebo příběhy ve vašem Instagramu, je vždy skvělé vidět, jak nás podporujete!

 

 

Releases