Air Jordan 1 High Lucky Green Titelbild

The Air Jordan 1 High Lucky Green je teniska, kterou by neměl chybět žádný fanoušek Sneakerhead a Michael Jordan. Publikován poprvé v roce 2020 je od té doby vyhledávanou botou pro sběratele a dopravce. V roce 2009 byla bota vydána v balíčku „DMP“, která se vyvolává SO, která je určena pro definování momentů.

Jak je teniska postavena?

Air Jordan 1 High Lucky Green zapůsobí svou živou zelenou barvou, která připomíná štěstí a úspěch. Byl vyroben z vysoce kvalitní kůže a má charakteristický design Air Jordan 1 s výrazným Swooshem na boku a logem Nike Air na jazyku. Mudguard byl zvěčněn černou kůží a logem černého vzduchu Jordan Wings. Dva částice gumová podešev vyrobená z bílé a zelené dokonale dokončí teniska a oživí colorway OG Celtics. Vycpaná vnitřní podšívka zajišťuje další držení a pohodlí.

Uvolněte informace

Očekává se, že Air Jordan 1 High Lucky Green bude v prodeji v dubnu 2023 prostřednictvím SNKRS a pro vybrané maloobchodníky.

Pokud na vydání nedostanete teniska, prosím v našem online obchodě nebo v našich obchodech v Mnichově, Vídni nebo Kolíně nad Rýnem. Těšíme se na každou návštěvu!

Názor na Air Jordan 1 High Lucky Green

Taková colorway OG je samozřejmě vždy něco v pořádku. Celkově je Air Jordan 1 High Lucky Green stylová a pohodlná bota, která je ideální pro každodenní život. Ukazuje, jak Nike a Michael Jordan kombinují svůj klasický design s moderními technologiemi a barvami, aby vytvořili nadčasovou tenisku. Takže pokud hledáte botu, která koření váš každodenní život, Air Jordan 1 High Lucky Green je skvělá volba.

Mimochodem, vždy jsme rádi, že můžeme navštívit naše obchody v Mnichově, Kolíně nad Rýnem nebo ve Vídni! Rádi také ponoříme obrázky nebo příběhy ve vašem Instagramu, je vždy skvělé vidět, jak nás podporujete!

Releases